Rreth Nesh

Delta Group  është një markë me fokus në arredimin e brendshëm dhe të jashtëm si dhe në  materialet  e  ndërtimit, me misionin për të arritur përsosmërinë, në shërbim të mjedisit tonë natyror, në fushën e ndërtimit si dhe në shërbimin sa më të mirë ndaj klientëve. Filozofia e Delta Group është përqëndruar në faktin se përsosmëria  duhet të reflektohet në çdo aspekt për këtë arsye portofoli i grupit është i ndryshëm, duke filluar nga materialet e ndërtimit, bojrat, mobilje, pllaka e shumë produkte të tjera.

Historia

Ajo i ka fillesat e saj në vitin 1996 me kompaninë delta në qytetin e Elbasanit, me hapjen e një dyqani modest …

Më shumë

Strategjia

Një kompani nuk mund të ketë jetgjatësi , nëse menaxhimi i saj nuk është i gatshëm për të …

Më shumë

Përgjegjësia Sociale

Përgjegjësia Sociale është një nga prioritetet e kompanisë Delta Group me synimin për të …

Më shumë

Arritjet

Delta Group ka vulosur tashmë emrin e saj në treg me prezencën e të gjitha kompanive duke arritur të …

Më shumë

Lidership

Është frymëzuese se si nga një staf i vogël në hapat e para , familja e Delta Group sot është bërë shumë e madhe. Falë strategjisë së ndjekur nga kompania, rritjes kolosale të numrit të investimeve, import – eksporteve dhe shtrirjes në treg Delta Group rregjistron mbi 500 të punësuar. Strategjia dhe kultura e kompanisë sonë fokusohet tek njerëzit tanë, sepse ata janë pika kyçe e organizimit tonë. Delta Group jep mundësi përvetësimi të aftësive bashkëkohore dhe praktikave inovative. Suksesi i kompanisë varet nga ekipi ynë duke qenë të hapur në shkëmbimin e ideve dhe duke ndërtuar një ambient miqësor në kuadër të punës. Ne japim mundësi që punonjësit tanë të ndihen të vlerësuar duke e bërë skuadrën tonë që të regjistrojë suksese në punën e saj. Fjalët, veprimet dhe sjelljet e stafit synojnë drejt qëllimit të bashkëpunimit për të arritur të njëjtat objektiva duke qenë të hapur ndaj informacioneve të reja dhe ndaj ndryshimeve. Ne përpiqemi të tërheqim, zhvillojmë dhe të mbajmë njerëzit më efikasë, për të siguruar arritje të vazhdueshme të objektivave dhe prioreteteve të kompanisë.

Departamentet

Financa
Marketing
Shitjet
Kerkim & Zhvillim
Prodhim
Burimet Njerëzore
Blerjet

Referencat

Delta Group është e shtrirë në të gjithë Shqipërinë , në rajon dhe më gjerë duke u fokusuar tek produktet dhe zhvillimi i tyre për të plotësuar kërkesat e klientëve.

Media

25
07

Si të zgjedhim ngjyrën për muret e shtëpisë?

Ndërsa vëmendja gjatë arredimit të shtëpisë përqëndrohet tek mobiljet, ajo që vjen e dyta por që është më e rëndësishmja është ngjyra që do të zgjedhim për muret e shtëpisë. Zgjedhja e ngjyrës shpesh është edhe çoroditëse, por për të pasur një rezultat të dëshiruar duhet të kemi në vëmendje tre pika të rëndësishme. Dhomën...
Më shumë
15
07

Termoizolimi zgjidhja më e mirë për një shtëpi të freskët në verë dhe të ngrohtë në dimër

Një sistem i mirëfilltë termoizolimi synon arritjen e një temperature të duhur jo vetem të ajrit por edhe të mureve, dyshemeve dhe tavaneve. Sistemi termoizolues është sistem i përshtatshëm për veshjen e fasadave të jashtme të ndërtesave të reja dhe të vjetra. Ky sistem është zgjidhja perfekte për të kursyer energji, si dhe për të...
Më shumë
08
07

Si të heqim mykun nga muret e shtëpisë

Myku është një shqetësim shumë i madh në banesat e shumë familjeve. Ai shkaktohet kryesisht kur gjen ambient të përshtatshëm për tu zhvilluar dhe në të shumtën e rasteve është lagështia ajo që i jep teren të shtohet. Ndonjëherë bëhemi indiferent ndaj pranisë së mykut kur ai nuk është i përhapur në një sipërfaqe të...
Më shumë
1 2 3 4

Kontakti