Rreth Nesh

Delta Group  është një markë me fokus në arredimin e brendshëm dhe të jashtëm si dhe në  materialet  e  ndërtimit, me misionin për të arritur përsosmërinë, në shërbim të mjedisit tonë natyror, në fushën e ndërtimit si dhe në shërbimin sa më të mirë ndaj klientëve. Filozofia e Delta Group është përqëndruar në faktin se përsosmëria  duhet të reflektohet në çdo aspekt për këtë arsye portofoli i grupit është i ndryshëm, duke filluar nga materialet e ndërtimit, bojrat, mobilje, pllaka e shumë produkte të tjera.

Historia

Ajo i ka fillesat e saj në vitin 1996 me kompaninë delta në qytetin e Elbasanit, me hapjen e një dyqani modest …

Më shumë

Strategjia

Një kompani nuk mund të ketë jetgjatësi , nëse menaxhimi i saj nuk është i gatshëm për të …

Më shumë

Përgjegjësia Sociale

Përgjegjësia Sociale është një nga prioritetet e kompanisë Delta Group me synimin për të …

Më shumë

Arritjet

Delta Group ka vulosur tashmë emrin e saj në treg me prezencën e të gjitha kompanive duke arritur të …

Më shumë

Lidership

Është frymëzuese se si nga një staf i vogël në hapat e para , familja e Delta Group sot është bërë shumë e madhe. Falë strategjisë së ndjekur nga kompania, rritjes kolosale të numrit të investimeve, import – eksporteve dhe shtrirjes në treg Delta Group rregjistron mbi 1215 të punësuar. Strategjia dhe kultura e kompanisë sonë fokusohet tek njerëzit tanë, sepse ata janë pika kyçe e organizimit tonë. Delta Group jep mundësi përvetësimi të aftësive bashkëkohore dhe praktikave inovative. Suksesi i kompanisë varet nga ekipi ynë duke qenë të hapur në shkëmbimin e ideve dhe duke ndërtuar një ambient miqësor në kuadër të punës. Ne japim mundësi që punonjësit tanë të ndihen të vlerësuar duke e bërë skuadrën tonë që të regjistrojë suksese në punën e saj. Fjalët, veprimet dhe sjelljet e stafit synojnë drejt qëllimit të bashkëpunimit për të arritur të njëjtat objektiva duke qenë të hapur ndaj informacioneve të reja dhe ndaj ndryshimeve. Ne përpiqemi të tërheqim, zhvillojmë dhe të mbajmë njerëzit më efikasë, për të siguruar arritje të vazhdueshme të objektivave dhe prioreteteve të kompanisë.

Departamentet

Financa
Marketing
Shitjet
Kerkim & Zhvillim
Prodhim
Burimet Njerëzore
Blerjet

Referencat

Delta Group është e shtrirë në të gjithë Shqipërinë , në rajon dhe më gjerë duke u fokusuar tek produktet dhe zhvillimi i tyre për të plotësuar kërkesat e klientëve.

Media

20
02

Edhe në një apartament mund të krijosh një mini park natyror për tu qetësuar

Nuk ka rëndësi nëse ballkoni juaj është i vogël, edhe ai mund të kthehet në një ambient të bukur në të cilin mund të shijoni pasditet tuaja. Dihet që ballkoni është pjesa më e këndshme e apartamentit dhe një vend ku shpesh shplodhemi. Kur ke një ballkon të bukur plot ngjyra, të ngrohtë e mikpritës,...
Më shumë
16
02

Stërvitja, zgjedhja e duhur për një zemër të fortë

Vetëm një orë stërvitje në ditë mund të përgjysmojë rrezikun e goditjeve në zemër. Sipas studimeve të fundit një orë ushtrime të moderuara janë të mjaftueshme për të pasur një jetë të shëndetshme. Ushtrimet ndihmojnë në  uljen e tensionit të gjakut dhe përmirësojnë qarkullimin e tij. Studime të shumta sugjerojnë se edhe ushtrimet e thjeshta...
Më shumë
13
02

Shtëpi ekologjike nën tokë, propozim i arkitekturës moderne

Një shtëpi nën tokë? Në ditët tona  çdo gjë është e realizueshme. Për të gjithë ata që janë në mbrojtje të natyrës dhe hapësirave me gjelbërim, kjo formë për ndërtimin e shtëpisë është forma më e mirë.  Dhe ndërsa flasim për shtëpi nën tokë nuk po flasim për bunkerë por për rezidenca të mahnitshme banimi....
Më shumë
1 2 3 10