Month

June 2017
Moda këtë verë na propozon 10 ngjyra që do të shkonin shumë mirë, jo vetëm në veshjet tonë por do të qëndronin  bukur edhe në ambientet e shtëpisë.  Tashmë natyra do të hyjë edhe brenda mureve ku banojmë. Stilistët e kanë cilësuar si një ripërtëritje të saj duke e përfshirë në koleksionet e prezantuara në...
Më shumë
Kryeminsitri, Edi Rama vizitoi nga afër ambientet e kompanisë “Dast”, pjesë e “Delta Group”, një prej kompanive më të mëdha në fushën e prodhimit të rifiniturave, ngjitësave dhe produkteve të tjera. Gjatë vizitës në kompani Kryeministri Rama cilësoi lehtësirat që qeveria ka krijuar për bizneset ndërsa Presidenti & Ceo Z.Luan Muça vuri theksin tek rëndësia...
Më shumë
“Superbrands  Albania”  ishin çmimet që ju akorduan kompanive të Delta Group:Deutschcolor, Delta Home, DAST  dhe Delta në 20 tetor të këtij viti. Në aktivitetin e organizuar në ambientet e Hotel Tirana International merrnin pjesë kompani të shumta shqiptare që kryejnë aktivitetin e tyre në fusha të ndryshme shërbimesh duke pasur  sukses në treg. Vlerësimi për...
Më shumë
Me synimin për të qenë sa më pranë klientëve Delta Group është bërë pjesë e disa panaireve të zhvilluara në vendin tonë. Me stendën e saj ajo ishte e pranishme në panairin “Energjia & Ndërtimi” i cili u zhvillua nga Tirana Expo Centre në bashkëpunim me Ministrinë e Energjisë, Industrisë , Transportit  dhe Infrastrukturës. Panairi...
Më shumë
Dhurata të ndryshme duke filluar nga vegla profesionale edhe deri në makinë janë duke u dhuruar së fundmi nga Delta Group. Çdo kush zgjedh dhuratën e dëshiruar dhe sigurisht që mund ta bëjë të tijën shumë shpejt vetëm duke blerë produktet Deutschcolor & Dast. Në të gjitha qytetet e vendit shumë klientë të kompanisë Delta...
Më shumë
DAST Akademi, është  një organizim i suksesshëm i kompanisë  DAST, krijuar fillimisht si një nismë e nevojshme për informim, e tashmë pas më shumë se 4 vjetësh vijon si një traditë  e kërkuar  nga çdo bashkëpuntor dhe klient i DAST. Ajo që e diferencon DAST nga çdo sipërmarrje tjetër është  pikërisht fokusi që  i jep...
Më shumë