Month

July 2017
Ndërsa vëmendja gjatë arredimit të shtëpisë përqëndrohet tek mobiljet, ajo që vjen e dyta por që është më e rëndësishmja është ngjyra që do të zgjedhim për muret e shtëpisë. Zgjedhja e ngjyrës shpesh është edhe çoroditëse, por për të pasur një rezultat të dëshiruar duhet të kemi në vëmendje tre pika të rëndësishme. Dhomën...
Më shumë
Një sistem i mirëfilltë termoizolimi synon arritjen e një temperature të duhur jo vetem të ajrit por edhe të mureve, dyshemeve dhe tavaneve. Sistemi termoizolues është sistem i përshtatshëm për veshjen e fasadave të jashtme të ndërtesave të reja dhe të vjetra. Ky sistem është zgjidhja perfekte për të kursyer energji, si dhe për të...
Më shumë
Myku është një shqetësim shumë i madh në banesat e shumë familjeve. Ai shkaktohet kryesisht kur gjen ambient të përshtatshëm për tu zhvilluar dhe në të shumtën e rasteve është lagështia ajo që i jep teren të shtohet. Ndonjëherë bëhemi indiferent ndaj pranisë së mykut kur ai nuk është i përhapur në një sipërfaqe të...
Më shumë
Tualeti është një pjesë e rëndësishme e shtëpisë. Të qënit rehat në të në kultura të ndryshme perceptohet ndryshe. 80% e polakëve e shohin si pjesë të rëndësishme, ndërsa për danezët kjo nuk ka rëndësi. Industria e modës çdo vit na sugjeron tendencat e fundit të pllakave që përdoren për dizenjimin e tyre. Tre firma...
Më shumë
Përpara së të bëhet mobilimi i shtëpisë ajo që merr vëmëndjen kryesore është dyshemeja. Kohët e fundit përdorimi i parketit është kthyer në një preferncë edhe për shqiptarët. Dhe në fakt është një zgjedhje e duhur, jo vetëm për ti dhënë një pamje tjetër ambientit ku jetojmë por parketi ka disa përparësi. Në rradhë të...
Më shumë
Kur një fëmijë vjen në jetë dëshira e çdo prindi është ti krijojë një ambient sa më të bukur në dhomën ku do të qëndrojë, por edhe nëse fëmija është më i madh është e nevojshme që të ketë hapësirën e vet ku do të mund të thurë ëndrrat e tij. Para se prindërit të...
Më shumë