Month

November 2017
Gjithnjë dhe më shumë përditshmëria jonë po na tregon se termoizolimi është një  domosdoshmëri për shtëpitë tona. Në kohën kur çmimi i energjisë elektrike po rritet, rezervat e lëndës drusore po pakësohen si rrjedhojë e prerjeve pa kriter,  përdorimi i bombulave të gazit mbetet të jetë i pasigurtë duhet të shikohet mundësia e një sistemi...
Më shumë
Tendencat në mobilimin e dhomave të gjumit ndryshojnë në kohë, duke filluar nga klasiket deri në ato më modernet. Në ditët e sotme kjo tendencë bazohet tek thjeshtësia dhe funksionaliteti. Elementët për arredimin e kësaj zone të natës janë të llojeve të ndryshme por më i rëndësishëm është krevati. Rëndësia në përzgjedhjen e duhur të...
Më shumë
Në serinë e ngjyrave që do të dominojnë ambientet e shtëpive në këtë sezon dimri sot po sjellim ngjyrën e vjeshtës. Një ngjyrë e krahësueshme me gjethet e zverdhura të pemëve e cila është ngjitur në pasarelat e stilistëve të njohur por që do të qëndronte shumë bukur edhe në ambientin ku jetojmë. Kjo ngjyrë...
Më shumë
Kuzhinë klasike ose moderne kjo mbetet në zgjedhjet personale por nëse kërkoni hapësirë dhe një ambient për të pushuar si dhe për të kaluar momente të bukura me familjen zgjidhni përdorimin e gadishullit në kuzhinën tuaj. Kjo zgjedhje jo vetëm që ju lejon të jeni më të lirë në lëvizjet tuaja ne kuzhinë por është...
Më shumë
Pjesën më të madhe të kohës e kalojmë në dhomën e ndenjes duke shijuar momentet me familjarët tanë. Në arredimin e këtij ambienti të shtëpisë, këndi që do të zgjidhet ose divanët që do të vendosen në të janë një nga elementët më të rëndësishëm. Në zgjedhjen e duhur të tyre duhet të kemi parasysh...
Më shumë
Një garderobë e bukur dhe funksionale? Kjo është ëndrra e çdo gruaje. Në nxitimin e mengjesit hapësirat e vogla shpesh kthehen në makth dhe në këtë moment lind dëshira për ta parë garderobën të vendosur në një hapësirë më të madhe ku të gjitha rrobat të jenë të sistemuara. Trendi modern i arredimit në bazë...
Më shumë
Verën e lamë pas bashkë me trendin që dominoi sezonin dhe tashmë pasarelat e modës kanë pushtuar qytetet më të mëdhaja në botë me trendet që do të mbizotërojnë sezonin e dimrit. Nga pasarelat e modës stilistët japin sugjerimet për ngjyrat të cilat jo vetëm do të përzgjedhim për veshjet tona por edhe cilat do...
Më shumë
Në arredimin e tualetit kujdesi fillestar duhet të përqëndrohet tek shmangia e gabimeve. Se pari për të krijuar një ambient relaksues dhe së dyti për të shfrytëzuar hapësirën në të. Ato që e vuajnë më shumë pjesën e hapësirës janë femrat, të cilat përvec sistemimit të produkteve ju duhet të jenë komode edhe në pastrimin...
Më shumë
Sot, kuzhina është një nga hapësirat ku bashkë me familjen kalojmë një kohë të gjatë. Përveç përgatitjes së ushqimit, në kuzhinën e integruar me dhomën e ndenjes, njëkohësishtë luajmë, punojmë dhe pushojmë. Hapësirë të cilën shpeshherë e konvertojmë në “dhomë familjare”. Për të gjitha këto arsye kuzhina e duhur ka nevojë për disa elementë që...
Më shumë
Kompania Delta Group pas prezencës së saj në disa qytete të vendit, prej datës 26 tetor hapi dyertë e showroom-it të saj edhe në qytetin e Korcës. Ky investim shumë I rëndësishëm erdhi si rrjedhojë e kërkesave të tregut në këtë zonë të vendit dhe për të plotësuar nevojën e klientëve të cilët tashmë kanë...
Më shumë
1 2