Month

December 2017
Një shtëpi e zbukuruar për festa krijon një ambient të ngrohtë dhe familjar duke i përfshirë të gjithë në këtë atmosferë. Po kush tha që ky zbukurim duhet të përqëndrohet vetëm tek dhoma e ndenjes ?  Mos e humbisni mundësinë për të dekoruar edhe tualetin si një zonë tjetër e shtëpisë e cila kërkon vëmendje. ...
Më shumë
Në prag të festave jemi gjithnjë duke kërkuar për  aksesorët të cilët janë të duhurit për të krijuar në ambientin e shtëpisë  atmosferën që ne dëshirojmë për ta ndjerë sa më shumë këtë perjudhë të bukur të vitit. Ndërsa kemi vendosur pemën e Vitit të Ri, çorapet pranë oxhakut, jastëkët e ndryshëm zbukurues dhe pasi...
Më shumë