Month

January 2018
Kërkoni të mbeteni në trendin e sezonit? Kërkoni një ngjyrë femërore  për t’i dhënë një pamje të gjallë veshjeve tuaja dimërore dhe ambientit ku jetoni.  Lejlaja është nuanca e duhur për ju. Jemi në 2018 dhe pasarelat e modës janë veshur nga nuanca “in” e këtij sezoni.  Nëse flasim për lejla, flasim për një lejla...
Më shumë