Month

February 2018
Nuk ka rëndësi nëse ballkoni juaj është i vogël, edhe ai mund të kthehet në një ambient të bukur në të cilin mund të shijoni pasditet tuaja. Dihet që ballkoni është pjesa më e këndshme e apartamentit dhe një vend ku shpesh shplodhemi. Kur ke një ballkon të bukur plot ngjyra, të ngrohtë e mikpritës,...
Më shumë
Vetëm një orë stërvitje në ditë mund të përgjysmojë rrezikun e goditjeve në zemër. Sipas studimeve të fundit një orë ushtrime të moderuara janë të mjaftueshme për të pasur një jetë të shëndetshme. Ushtrimet ndihmojnë në  uljen e tensionit të gjakut dhe përmirësojnë qarkullimin e tij. Studime të shumta sugjerojnë se edhe ushtrimet e thjeshta...
Më shumë
Një shtëpi nën tokë? Në ditët tona  çdo gjë është e realizueshme. Për të gjithë ata që janë në mbrojtje të natyrës dhe hapësirave me gjelbërim, kjo formë për ndërtimin e shtëpisë është forma më e mirë.  Dhe ndërsa flasim për shtëpi nën tokë nuk po flasim për bunkerë por për rezidenca të mahnitshme banimi....
Më shumë
Nëse jeni në kërkim të një mënyre për tu dobësuar ndiqni hapat që ne ju këshillojmë mjafton të keni vullnet. Shumë persona në mënyre të vazhdueshme dhe pa sukses provojnë dieta dhe mënyra nga më  të  ndryshmet. Ekspertët këshillojnë të hani së paku një mollë  në ditë e cila është e pasur me fibra dhe ndikon...
Më shumë