Day

February 16, 2018
Vetëm një orë stërvitje në ditë mund të përgjysmojë rrezikun e goditjeve në zemër. Sipas studimeve të fundit një orë ushtrime të moderuara janë të mjaftueshme për të pasur një jetë të shëndetshme. Ushtrimet ndihmojnë në  uljen e tensionit të gjakut dhe përmirësojnë qarkullimin e tij. Studime të shumta sugjerojnë se edhe ushtrimet e thjeshta...
Më shumë