Arritjet

Delta Group ka vulosur tashmë emrin e saj në treg me prezencën e të gjitha kompanive duke arritur të fitojë besnikërinë e konsumatorit për brandet që ofron. Sukseseve të kompanisë i janë shtuar edhe vlerësimet e marra në vite.

Në vitin 2014, Delta Group vlerësohet si “ Biznesi më i suksesshëm Import – Export për vitin 2014”, çmim ky i akorduar nga Dhoma e Tregëtisë.

Në vitin 2015 Deutschcolor do të vlerësohet si “Marka e Vitit”, çmim ky i akorduar nga Dhoma e Tregtisë.

Në 20 tetor 2016 kompanitë e Delta Group, Deutschcolor, Delta Home, DAST dhe Delta vlerësohen me çmimin “Superbrands Albania”.