Category

Our Group
Kryeminsitri, Edi Rama vizitoi nga afër ambientet e kompanisë “Dast”, pjesë e “Delta Group”, një prej kompanive më të mëdha në fushën e prodhimit të rifiniturave, ngjitësave dhe produkteve të tjera. Gjatë vizitës në kompani Kryeministri Rama cilësoi lehtësirat që qeveria ka krijuar për bizneset ndërsa Presidenti & Ceo Z.Luan Muça vuri theksin tek rëndësia...
Më shumë
Dhurata të ndryshme duke filluar nga vegla profesionale edhe deri në makinë janë duke u dhuruar së fundmi nga Delta Group. Çdo kush zgjedh dhuratën e dëshiruar dhe sigurisht që mund ta bëjë të tijën shumë shpejt vetëm duke blerë produktet Deutschcolor & Dast. Në të gjitha qytetet e vendit shumë klientë të kompanisë Delta...
Më shumë
DAST Akademi, është  një organizim i suksesshëm i kompanisë  DAST, krijuar fillimisht si një nismë e nevojshme për informim, e tashmë pas më shumë se 4 vjetësh vijon si një traditë  e kërkuar  nga çdo bashkëpuntor dhe klient i DAST. Ajo që e diferencon DAST nga çdo sipërmarrje tjetër është  pikërisht fokusi që  i jep...
Më shumë