Rreth Nesh

Delta Group  është një markë me fokus në arredimin e brendshëm dhe të jashtëm si dhe në  materialet  e  ndërtimit, me misionin për të arritur përsosmërinë, në shërbim të mjedisit tonë natyror, në fushën e ndërtimit si dhe në shërbimin sa më të mirë ndaj klientëve. Filozofia e Delta Group është përqëndruar në faktin se përsosmëria  duhet të reflektohet në çdo aspekt për këtë arsye portofoli i grupit është i ndryshëm, duke filluar nga materialet e ndërtimit, bojrat, mobilje, pllaka e shumë produkte të tjera.

Historia

Ajo i ka fillesat e saj në vitin 1996 me kompaninë delta në qytetin e Elbasanit, me hapjen e një dyqani modest …

Më shumë

Strategjia

Një kompani nuk mund të ketë jetgjatësi , nëse menaxhimi i saj nuk është i gatshëm për të …

Më shumë

Përgjegjësia Sociale

Përgjegjësia Sociale është një nga prioritetet e kompanisë Delta Group me synimin për të …

Më shumë

Arritjet

Delta Group ka vulosur tashmë emrin e saj në treg me prezencën e të gjitha kompanive duke arritur të …

Më shumë

Lidership

Është frymëzuese se si nga një staf i vogël në hapat e para , familja e Delta Group sot është bërë shumë e madhe. Falë strategjisë së ndjekur nga kompania, rritjes kolosale të numrit të investimeve, import – eksporteve dhe shtrirjes në treg Delta Group rregjistron mbi 1215 të punësuar. Strategjia dhe kultura e kompanisë sonë fokusohet tek njerëzit tanë, sepse ata janë pika kyçe e organizimit tonë. Delta Group jep mundësi përvetësimi të aftësive bashkëkohore dhe praktikave inovative. Suksesi i kompanisë varet nga ekipi ynë duke qenë të hapur në shkëmbimin e ideve dhe duke ndërtuar një ambient miqësor në kuadër të punës. Ne japim mundësi që punonjësit tanë të ndihen të vlerësuar duke e bërë skuadrën tonë që të regjistrojë suksese në punën e saj. Fjalët, veprimet dhe sjelljet e stafit synojnë drejt qëllimit të bashkëpunimit për të arritur të njëjtat objektiva duke qenë të hapur ndaj informacioneve të reja dhe ndaj ndryshimeve. Ne përpiqemi të tërheqim, zhvillojmë dhe të mbajmë njerëzit më efikasë, për të siguruar arritje të vazhdueshme të objektivave dhe prioreteteve të kompanisë.

Departamentet

Financa
Marketing
Shitjet
Kerkim & Zhvillim
Prodhim
Burimet Njerëzore
Blerjet

Referencat

Delta Group është e shtrirë në të gjithë Shqipërinë , në rajon dhe më gjerë duke u fokusuar tek produktet dhe zhvillimi i tyre për të plotësuar kërkesat e klientëve.

  Media

  02
  06

  Delta Group pjesë e panaireve

  Me synimin për të qenë sa më pranë klientëve Delta Group është bërë pjesë e disa panaireve të zhvilluara në vendin tonë. Me stendën e saj ajo ishte e pranishme në panairin “Energjia & Ndërtimi” i cili u zhvillua nga Tirana Expo Centre në bashkëpunim me Ministrinë e Energjisë, Industrisë , Transportit  dhe Infrastrukturës. Panairi...
  Më shumë
  02
  06

  Çdo ditë dhe më shumë dhurata nga Delta Group

  Dhurata të ndryshme duke filluar nga vegla profesionale edhe deri në makinë janë duke u dhuruar së fundmi nga Delta Group. Çdo kush zgjedh dhuratën e dëshiruar dhe sigurisht që mund ta bëjë të tijën shumë shpejt vetëm duke blerë produktet Deutschcolor & Dast. Në të gjitha qytetet e vendit shumë klientë të kompanisë Delta...
  Më shumë
  02
  06

  DAST Akademi, mundësi infomimi për produktet dhe risitë e DAST

  DAST Akademi, është  një organizim i suksesshëm i kompanisë  DAST, krijuar fillimisht si një nismë e nevojshme për informim, e tashmë pas më shumë se 4 vjetësh vijon si një traditë  e kërkuar  nga çdo bashkëpuntor dhe klient i DAST. Ajo që e diferencon DAST nga çdo sipërmarrje tjetër është  pikërisht fokusi që  i jep...
  Më shumë
  1 8 9 10