Rreth Nesh

Delta Group  është një markë me fokus në arredimin e brendshëm dhe të jashtëm si dhe në  materialet  e  ndërtimit, me misionin për të arritur përsosmërinë, në shërbim të mjedisit tonë natyror, në fushën e ndërtimit si dhe në shërbimin sa më të mirë ndaj klientëve. Filozofia e Delta Group është përqëndruar në faktin se përsosmëria  duhet të reflektohet në çdo aspekt për këtë arsye portofoli i grupit është i ndryshëm, duke filluar nga materialet e ndërtimit, bojrat, mobilje, pllaka e shumë produkte të tjera.

Historia

Ajo i ka fillesat e saj në vitin 1996 me kompaninë delta në qytetin e Elbasanit, me hapjen e një dyqani modest …

Më shumë

Strategjia

Një kompani nuk mund të ketë jetgjatësi , nëse menaxhimi i saj nuk është i gatshëm për të …

Më shumë

Përgjegjësia Sociale

Përgjegjësia Sociale është një nga prioritetet e kompanisë Delta Group me synimin për të …

Më shumë

Arritjet

Delta Group ka vulosur tashmë emrin e saj në treg me prezencën e të gjitha kompanive duke arritur të …

Më shumë

Lidership

Është frymëzuese se si nga një staf i vogël në hapat e para , familja e Delta Group sot është bërë shumë e madhe. Falë strategjisë së ndjekur nga kompania, rritjes kolosale të numrit të investimeve, import – eksporteve dhe shtrirjes në treg Delta Group rregjistron mbi 1215 të punësuar. Strategjia dhe kultura e kompanisë sonë fokusohet tek njerëzit tanë, sepse ata janë pika kyçe e organizimit tonë. Delta Group jep mundësi përvetësimi të aftësive bashkëkohore dhe praktikave inovative. Suksesi i kompanisë varet nga ekipi ynë duke qenë të hapur në shkëmbimin e ideve dhe duke ndërtuar një ambient miqësor në kuadër të punës. Ne japim mundësi që punonjësit tanë të ndihen të vlerësuar duke e bërë skuadrën tonë që të regjistrojë suksese në punën e saj. Fjalët, veprimet dhe sjelljet e stafit synojnë drejt qëllimit të bashkëpunimit për të arritur të njëjtat objektiva duke qenë të hapur ndaj informacioneve të reja dhe ndaj ndryshimeve. Ne përpiqemi të tërheqim, zhvillojmë dhe të mbajmë njerëzit më efikasë, për të siguruar arritje të vazhdueshme të objektivave dhe prioreteteve të kompanisë.

Departamentet

Financa
Marketing
Shitjet
Kerkim & Zhvillim
Prodhim
Burimet Njerëzore
Blerjet

Referencat

Delta Group është e shtrirë në të gjithë Shqipërinë , në rajon dhe më gjerë duke u fokusuar tek produktet dhe zhvillimi i tyre për të plotësuar kërkesat e klientëve.

  Media

  12
  02

  Si të heqësh kilet e tepërta? Hapat për një trajtim të shëndetshëm

  Nëse jeni në kërkim të një mënyre për tu dobësuar ndiqni hapat që ne ju këshillojmë mjafton të keni vullnet. Shumë persona në mënyre të vazhdueshme dhe pa sukses provojnë dieta dhe mënyra nga më  të  ndryshmet. Ekspertët këshillojnë të hani së paku një mollë  në ditë e cila është e pasur me fibra dhe ndikon...
  Më shumë
  31
  01

  Ngjyra trend për 2018? Është “In” por për ata që guxojnë

  Kërkoni të mbeteni në trendin e sezonit? Kërkoni një ngjyrë femërore  për t’i dhënë një pamje të gjallë veshjeve tuaja dimërore dhe ambientit ku jetoni.  Lejlaja është nuanca e duhur për ju. Jemi në 2018 dhe pasarelat e modës janë veshur nga nuanca “in” e këtij sezoni.  Nëse flasim për lejla, flasim për një lejla...
  Më shumë
  22
  12

  Një tualet i zbukuruar për festa. Pse jo?

  Një shtëpi e zbukuruar për festa krijon një ambient të ngrohtë dhe familjar duke i përfshirë të gjithë në këtë atmosferë. Po kush tha që ky zbukurim duhet të përqëndrohet vetëm tek dhoma e ndenjes ?  Mos e humbisni mundësinë për të dekoruar edhe tualetin si një zonë tjetër e shtëpisë e cila kërkon vëmendje. ...
  Më shumë
  1 2 3 4 10