Rreth Nesh

Delta Group  është një markë me fokus në arredimin e brendshëm dhe të jashtëm si dhe në  materialet  e  ndërtimit, me misionin për të arritur përsosmërinë, në shërbim të mjedisit tonë natyror, në fushën e ndërtimit si dhe në shërbimin sa më të mirë ndaj klientëve. Filozofia e Delta Group është përqëndruar në faktin se përsosmëria  duhet të reflektohet në çdo aspekt për këtë arsye portofoli i grupit është i ndryshëm, duke filluar nga materialet e ndërtimit, bojrat, mobilje, pllaka e shumë produkte të tjera.

Historia

Ajo i ka fillesat e saj në vitin 1996 me kompaninë delta në qytetin e Elbasanit, me hapjen e një dyqani modest …

Më shumë

Strategjia

Një kompani nuk mund të ketë jetgjatësi , nëse menaxhimi i saj nuk është i gatshëm për të …

Më shumë

Përgjegjësia Sociale

Përgjegjësia Sociale është një nga prioritetet e kompanisë Delta Group me synimin për të …

Më shumë

Arritjet

Delta Group ka vulosur tashmë emrin e saj në treg me prezencën e të gjitha kompanive duke arritur të …

Më shumë

Lidership

Është frymëzuese se si nga një staf i vogël në hapat e para , familja e Delta Group sot është bërë shumë e madhe. Falë strategjisë së ndjekur nga kompania, rritjes kolosale të numrit të investimeve, import – eksporteve dhe shtrirjes në treg Delta Group rregjistron mbi 1215 të punësuar. Strategjia dhe kultura e kompanisë sonë fokusohet tek njerëzit tanë, sepse ata janë pika kyçe e organizimit tonë. Delta Group jep mundësi përvetësimi të aftësive bashkëkohore dhe praktikave inovative. Suksesi i kompanisë varet nga ekipi ynë duke qenë të hapur në shkëmbimin e ideve dhe duke ndërtuar një ambient miqësor në kuadër të punës. Ne japim mundësi që punonjësit tanë të ndihen të vlerësuar duke e bërë skuadrën tonë që të regjistrojë suksese në punën e saj. Fjalët, veprimet dhe sjelljet e stafit synojnë drejt qëllimit të bashkëpunimit për të arritur të njëjtat objektiva duke qenë të hapur ndaj informacioneve të reja dhe ndaj ndryshimeve. Ne përpiqemi të tërheqim, zhvillojmë dhe të mbajmë njerëzit më efikasë, për të siguruar arritje të vazhdueshme të objektivave dhe prioreteteve të kompanisë.

Departamentet

Financa
Marketing
Shitjet
Kerkim & Zhvillim
Prodhim
Burimet Njerëzore
Blerjet

Referencat

Delta Group është e shtrirë në të gjithë Shqipërinë , në rajon dhe më gjerë duke u fokusuar tek produktet dhe zhvillimi i tyre për të plotësuar kërkesat e klientëve.

  Media

  19
  12

  Si mund të jetë një tavolinë mikpritëse?

  Në prag të festave jemi gjithnjë duke kërkuar për  aksesorët të cilët janë të duhurit për të krijuar në ambientin e shtëpisë  atmosferën që ne dëshirojmë për ta ndjerë sa më shumë këtë perjudhë të bukur të vitit. Ndërsa kemi vendosur pemën e Vitit të Ri, çorapet pranë oxhakut, jastëkët e ndryshëm zbukurues dhe pasi...
  Më shumë
  30
  11

  Termoizolimi, një domosdoshmëri për shtëpitë tona

  Gjithnjë dhe më shumë përditshmëria jonë po na tregon se termoizolimi është një  domosdoshmëri për shtëpitë tona. Në kohën kur çmimi i energjisë elektrike po rritet, rezervat e lëndës drusore po pakësohen si rrjedhojë e prerjeve pa kriter,  përdorimi i bombulave të gazit mbetet të jetë i pasigurtë duhet të shikohet mundësia e një sistemi...
  Më shumë
  24
  11

  Koha për një krevat të ri? Ndiqni hapat për zgjedhjen e duhur

  Tendencat në mobilimin e dhomave të gjumit ndryshojnë në kohë, duke filluar nga klasiket deri në ato më modernet. Në ditët e sotme kjo tendencë bazohet tek thjeshtësia dhe funksionaliteti. Elementët për arredimin e kësaj zone të natës janë të llojeve të ndryshme por më i rëndësishëm është krevati. Rëndësia në përzgjedhjen e duhur të...
  Më shumë
  1 2 3 4 5 10