Rreth Nesh

Delta Group  është një markë me fokus në arredimin e brendshëm dhe të jashtëm si dhe në  materialet  e  ndërtimit, me misionin për të arritur përsosmërinë, në shërbim të mjedisit tonë natyror, në fushën e ndërtimit si dhe në shërbimin sa më të mirë ndaj klientëve. Filozofia e Delta Group është përqëndruar në faktin se përsosmëria  duhet të reflektohet në çdo aspekt për këtë arsye portofoli i grupit është i ndryshëm, duke filluar nga materialet e ndërtimit, bojrat, mobilje, pllaka e shumë produkte të tjera.

Historia

Ajo i ka fillesat e saj në vitin 1996 me kompaninë delta në qytetin e Elbasanit, me hapjen e një dyqani modest …

Më shumë

Strategjia

Një kompani nuk mund të ketë jetgjatësi , nëse menaxhimi i saj nuk është i gatshëm për të …

Më shumë

Përgjegjësia Sociale

Përgjegjësia Sociale është një nga prioritetet e kompanisë Delta Group me synimin për të …

Më shumë

Arritjet

Delta Group ka vulosur tashmë emrin e saj në treg me prezencën e të gjitha kompanive duke arritur të …

Më shumë

Lidership

Është frymëzuese se si nga një staf i vogël në hapat e para , familja e Delta Group sot është bërë shumë e madhe. Falë strategjisë së ndjekur nga kompania, rritjes kolosale të numrit të investimeve, import – eksporteve dhe shtrirjes në treg Delta Group rregjistron mbi 500 të punësuar. Strategjia dhe kultura e kompanisë sonë fokusohet tek njerëzit tanë, sepse ata janë pika kyçe e organizimit tonë. Delta Group jep mundësi përvetësimi të aftësive bashkëkohore dhe praktikave inovative. Suksesi i kompanisë varet nga ekipi ynë duke qenë të hapur në shkëmbimin e ideve dhe duke ndërtuar një ambient miqësor në kuadër të punës. Ne japim mundësi që punonjësit tanë të ndihen të vlerësuar duke e bërë skuadrën tonë që të regjistrojë suksese në punën e saj. Fjalët, veprimet dhe sjelljet e stafit synojnë drejt qëllimit të bashkëpunimit për të arritur të njëjtat objektiva duke qenë të hapur ndaj informacioneve të reja dhe ndaj ndryshimeve. Ne përpiqemi të tërheqim, zhvillojmë dhe të mbajmë njerëzit më efikasë, për të siguruar arritje të vazhdueshme të objektivave dhe prioreteteve të kompanisë.

Departamentet

Financa
Marketing
Shitjet
Kerkim & Zhvillim
Prodhim
Burimet Njerëzore
Blerjet

Referencat

Delta Group është e shtrirë në të gjithë Shqipërinë , në rajon dhe më gjerë duke u fokusuar tek produktet dhe zhvillimi i tyre për të plotësuar kërkesat e klientëve.

  Media

  07
  07

  Tendencat e modës në dizenjimin e tualetit, çfarë modeli pllakash na sugjerohet këtë vit

  Tualeti është një pjesë e rëndësishme e shtëpisë. Të qënit rehat në të në kultura të ndryshme perceptohet ndryshe. 80% e polakëve e shohin si pjesë të rëndësishme, ndërsa për danezët kjo nuk ka rëndësi. Industria e modës çdo vit na sugjeron tendencat e fundit të pllakave që përdoren për dizenjimin e tyre. Tre firma...
  Më shumë
  05
  07

  Pse duhet të zgjedh parketin për shtëpinë time?

  Përpara së të bëhet mobilimi i shtëpisë ajo që merr vëmëndjen kryesore është dyshemeja. Kohët e fundit përdorimi i parketit është kthyer në një preferncë edhe për shqiptarët. Dhe në fakt është një zgjedhje e duhur, jo vetëm për ti dhënë një pamje tjetër ambientit ku jetojmë por parketi ka disa përparësi. Në rradhë të...
  Më shumë
  05
  07

  Tre detaje të rëndësishme për arredimin e dhomës së fëmijës tuaj

  Kur një fëmijë vjen në jetë dëshira e çdo prindi është ti krijojë një ambient sa më të bukur në dhomën ku do të qëndrojë, por edhe nëse fëmija është më i madh është e nevojshme që të ketë hapësirën e vet ku do të mund të thurë ëndrrat e tij. Para se prindërit të...
  Më shumë
  1 6 7 8 9 10