Rreth Nesh

Delta Group  është një markë me fokus në arredimin e brendshëm dhe të jashtëm si dhe në  materialet  e  ndërtimit, me misionin për të arritur përsosmërinë, në shërbim të mjedisit tonë natyror, në fushën e ndërtimit si dhe në shërbimin sa më të mirë ndaj klientëve. Filozofia e Delta Group është përqëndruar në faktin se përsosmëria  duhet të reflektohet në çdo aspekt për këtë arsye portofoli i grupit është i ndryshëm, duke filluar nga materialet e ndërtimit, bojrat, mobilje, pllaka e shumë produkte të tjera.

Historia

Ajo i ka fillesat e saj në vitin 1996 me kompaninë delta në qytetin e Elbasanit, me hapjen e një dyqani modest …

Më shumë

Strategjia

Një kompani nuk mund të ketë jetgjatësi , nëse menaxhimi i saj nuk është i gatshëm për të …

Më shumë

Përgjegjësia Sociale

Përgjegjësia Sociale është një nga prioritetet e kompanisë Delta Group me synimin për të …

Më shumë

Arritjet

Delta Group ka vulosur tashmë emrin e saj në treg me prezencën e të gjitha kompanive duke arritur të …

Më shumë

Lidership

Është frymëzuese se si nga një staf i vogël në hapat e para , familja e Delta Group sot është bërë shumë e madhe. Falë strategjisë së ndjekur nga kompania, rritjes kolosale të numrit të investimeve, import – eksporteve dhe shtrirjes në treg Delta Group rregjistron mbi 500 të punësuar. Strategjia dhe kultura e kompanisë sonë fokusohet tek njerëzit tanë, sepse ata janë pika kyçe e organizimit tonë. Delta Group jep mundësi përvetësimi të aftësive bashkëkohore dhe praktikave inovative. Suksesi i kompanisë varet nga ekipi ynë duke qenë të hapur në shkëmbimin e ideve dhe duke ndërtuar një ambient miqësor në kuadër të punës. Ne japim mundësi që punonjësit tanë të ndihen të vlerësuar duke e bërë skuadrën tonë që të regjistrojë suksese në punën e saj. Fjalët, veprimet dhe sjelljet e stafit synojnë drejt qëllimit të bashkëpunimit për të arritur të njëjtat objektiva duke qenë të hapur ndaj informacioneve të reja dhe ndaj ndryshimeve. Ne përpiqemi të tërheqim, zhvillojmë dhe të mbajmë njerëzit më efikasë, për të siguruar arritje të vazhdueshme të objektivave dhe prioreteteve të kompanisë.

Departamentet

Financa
Marketing
Shitjet
Kerkim & Zhvillim
Prodhim
Burimet Njerëzore
Blerjet

Referencat

Delta Group është e shtrirë në të gjithë Shqipërinë , në rajon dhe më gjerë duke u fokusuar tek produktet dhe zhvillimi i tyre për të plotësuar kërkesat e klientëve.

  Media

  02
  06

  Ngjyrat e natyrës trend i Verës 2017 edhe për arredimin e shtëpive

  Moda këtë verë na propozon 10 ngjyra që do të shkonin shumë mirë, jo vetëm në veshjet tonë por do të qëndronin  bukur edhe në ambientet e shtëpisë.  Tashmë natyra do të hyjë edhe brenda mureve ku banojmë. Stilistët e kanë cilësuar si një ripërtëritje të saj duke e përfshirë në koleksionet e prezantuara në...
  Më shumë
  02
  06

  Kryeministri Rama vizitë në kompaninë DAST

  Kryeminsitri, Edi Rama vizitoi nga afër ambientet e kompanisë “Dast”, pjesë e “Delta Group”, një prej kompanive më të mëdha në fushën e prodhimit të rifiniturave, ngjitësave dhe produkteve të tjera. Gjatë vizitës në kompani Kryeministri Rama cilësoi lehtësirat që qeveria ka krijuar për bizneset ndërsa Presidenti & Ceo Z.Luan Muça vuri theksin tek rëndësia...
  Më shumë
  02
  06

  Kompanitë e Delta Group vlerësohen me çmimin “Superbrands Albania”

  “Superbrands  Albania”  ishin çmimet që ju akorduan kompanive të Delta Group:Deutschcolor, Delta Home, DAST  dhe Delta në 20 tetor të këtij viti. Në aktivitetin e organizuar në ambientet e Hotel Tirana International merrnin pjesë kompani të shumta shqiptare që kryejnë aktivitetin e tyre në fusha të ndryshme shërbimesh duke pasur  sukses në treg. Vlerësimi për...
  Më shumë
  1 7 8 9 10