Pallati Kongresëve

Pallati Kongresëve

DAST dhe Deutschcolor në një bashkëpunim me produktet e tyre i dhanë një tjetër pamje Pallatit të Kongreseve në rikonstruksionin që ju bë kësaj ndërtese.
Ndërhyrja u krye në fasadën e jashtme dhe në ambientet e brendshme. Nga gama e produkteve DAST u përdorën produkte si Mortel GP-10, rrjetë 145 dhe Tecnox.
Deutschcolor i dha jetë Pallatit të Kongreseve me bojrat mjaft cilësore që ofron.
Bojrat e Deutschcolor ndriçuan dhe zbukuruan ambientet dhe fasadën e një nga ndërtesave më të rëndësishme në vend.