Shkolla të mesme

Shkolla të mesme

Shume shkolla të mesme u rikonstruktuan dhe u lyen me produktet e Deutschcolor dhe DAST.
Delta Group nëpërmjet Deutschcolor ka qenë partnere në lyerjen e fasadave dhe ambienteve të brendshme të këtyre institucioneve arsimore.
Rikonstruksioni i shkollave të mesme u bë me produktet cilësore të Dast në një bashkëpunim me Deutschcolor.
Ngjyrat plot dritë të përdorura në këto ndërtesa i kanë bërë ato më të bukura në sytë e nxënësve duke ju ofruar një ambient më të ngrohtë në zhvillimin e mësimit.