Muzeu Kombëtar

Muzeu Kombëtar

Muzeu Kombëtar, aty ku ndërthuren arti, historia dhe e bukura zgjodhi të rikonstruktohej me DAST.
Gjatë punimeve në godinën e Muzeut u përdorën produktet si: Mortel GP-10, rrjeti 145, tecnox, etj të cilat kanë si kryefjalë cilësinë.
Në lyerjen e fasadës dhe ambienteve të brendshme u përdorën produkte si Alpen Classic dhe Picasso Pro 15 të Deutschcolor, pjesë e Delta Group.
Në përfundim të punimeve, fasadat dhe çdo ambient tjetër i brendshëm ju besuan Deutschcolor.