Prestige Hotel

Prestige Hotel

Hotel Prestige në Tiranë i besoi Delta Group dhe bashkëpunoi me të duke përdorur produktet e kompanisë në ndërtimin e hotelit.
Hotel Prestige u ndërtua i gjithi me produktet e DAST. Në të u përdorën suva , llaçra, rinitura, hidroizolues, termoizolues, ngjitës të pllakave etj. Ndërtesa moderne ofron garanci, siguri dhe komoditet.
Produktet gjermane nga firmat më të njohura si Hansgrohe, Duravit dhe Geberit sollën si rezultat tualete maksimalisht të kuruara.
Për ambientet e hotelit u përdorën pllaka nga Delta të cilat u zgjodhën me shumë kudjes duke pasur si kryefjalë cilësinë dhe hijeshinë.
Krahas produkteve që u përdorën në ndërtim edhe pjesa e brendshme ju besua Delta Group me produktet cilësore që ofron Delta.
Shkëlqimi i fasdës së jashme dhe zbukurimi i ambienteve të brendshme ju besua Deutschcolor dhe produkteve të
tij. Ngjyrat e përdorura sigurisht i dhanë një pamje tjetër hotelit duke e bërë atë që të jetë një zgjedhje me plot kënaqësi për klientët e tij