Rolling Hill

Rolling Hill

Rolling Hills është një nga komplekset më të rinj dhe më të mëdhenj që është ndërtuar kohët e fundit në Tiranë duke u kthyer në një vend mjaft të pëlqyer për të jetuar.

Kompleksi i cili ofron godina mjaft të bukura dhe cilësore për ata që kanë zgjedhur të jetojnë në të është ndërtuar nga produktet e Delta Group.

Cilësia që ofron DAST me produktet e tij u përdorën në ndërtimin e këtij kompleksi vilash banimi me synimin e vetëm për të ofruar garanci në ndërtim.Faza e dytë e punimeve , veshja dhe shtrimi me pllaka mbajnë firmën e Delta duke ju bashkuar punimeve të bëra me DAST. Në këtë fazë të dytë u përdorën pllaka nga emrat më të njohur si në shtrimin dhe veshjen e shumë ambienteve dhe vilave.