Royal Hill

Royal Hill

Delta Group ka lënë gjurmë edhe në një nga ndërtesat më me hijeshi që është ndërtuar në Tiranë, Royal Hill.
Bashkëpunimi me këtë kompleks ishte në binomin DAST dhe Delta. Produktet e DAST si ngjitësit e pllakave, suva,
llaçra, rinitura, hidroizolues, termoizolues, grafiato etj u përdorën në ndërtimin e kompleksit.
Punimet e jashtme , fasadt dhe cdo ambient u dekorua dhe u lye me Alpen Classic dhe Picasso Pro 15.
Çdo hapësire të Royal Hill ju dha një tjetër dimension nga pllakat e zgjedhura me shumë kujdes si dhe tua-
letet e kompleksit u kompletuan me produktet e firmave të njohura si Hansgrohe, Duravit dhe Geberit të cilat i mundëson vetëm Delta.