Sheraton Hotel

Sheraton Hotel

Sheraton Tirana Hotel zgjodhi Delta Group për të kryer restaurimin e hotelit dhe interioret e brendshme.
Restaurimet e fasadës dhe suvatimet e hotelit janë punuar me llaç të gatshëm MORTEL GP 10 i përforcuar me fibra xhami.
Interiori i Sheraton nuk mundi ti largohej licësisë dhe garancisë që ofron Made by Hansgrohe.
Tualetet u pajisën me mixer-a dhe koka dushi Metris by Hansgrohe duke ofruar më shumë komoditet.
Hapësirat e Hotel Sheraton në restaurimin e bërë kanë si kryefjalë cilësinë, modernen dhe bashkëkohoren që ofron Delta Group me produktet e saj.
Duke pasur si qëllim krijimin e një ambienti sa më bashkëkohor i cili ofron më shumë komoditet për klientët e tij hoteli i besoi produkteve të Delta Group.