Universiteti Arteve

Universiteti Arteve

Universiteti i Arteve ndërtesa simbol e kulturës në vend ka një pamje të re pas rikonstruksionit në të cilën u përdorën produktet e DAST.
Me vetë klasin që ndërtesa mban edhe produktet e DAST janë përshtatur më së miri në të.
Cilësia e produkteve të DAST ofrojnë garanci në vite dhe komoditet për ambientet e godinës së rikonstruktuar.
Akademia e Arteve ka tashmë një godinë që qëndron mjaft bukur në një nga sheshet më të frekuentuar të kryeqytetit.